top of page

Thomas Perfect Air brengt allergielijders verademing


Thomas stelt de ‘Thomas Perfect Air’ voor, die voor verademing zorgt onder allergielijders. Deze stofzuiger bindt stof, pollen en geurdeeltjes in het water en verfrist zelfs de lucht.

De stofzuiger zonder stofzak Perfect Air van Thomas werkt op basis van waterfiltertechniek, waarbij het stof in een reservoir gevuld met water verzameld wordt. Tijdens het stofzuigen worden alle stof, pollen en geurdeeltjes gebonden in een waterreservoir. Bij het legen van deze box kunnen noch stofdeeltjes, noch geurdeeltjes opnieuw in de lucht ontsnappen, dit in tegenstelling tot toestellen die niet met deze waterfiltertechniek werken en waarbij het wisselen van de zak of het legen van de houders bij een cycloonzuiger de grootste gevarenbron is tijdens het stofzuigen voor mensen met een allergie. Met de zeer efficiënte waterfilter verfrist dit toestel zelfs de kamerlucht. Door al deze bovenstaande aspecten wordt stofzuigen met dit toestel een gezonde manier van stofzuigen.

Niet enkel voor allergielijders, maar ook voor eigenaars van huisdieren is dit een ideaal toestel. 1 op 3 eigenaars van huisdieren ontwikkelt een allergie na verloop van tijd. De Thomas Perfect Air helpt dit risico aanzienlijk verminderen.


Een project van:
Nieuws uit jouw regio:
Er zijn nog geen tags.
Volg ons ook op
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page